Haluatko laihtua työporukalla? Tilaa Kiloinen™ omalle työpaikallesi!

Virtuaalisen Kiloinen™-valmennuksen voi tilata myös työpaikalle. Tarjoa omalle työyhteisöllesi mahdollisuus hyvään oloon, parempaan terveyteen ja työssä jaksamiseen!

Kiloinen™ on kokonaisvaltainen virtuaalinen valmennusohjelma, jossa ravitsemuksen lisäksi huomioidaan muita terveellisen elämän ja painonhallinnan kulmakiviä; unta, stressiä, motivaatiota sekä painonhallinnan psykologisia osatekijöitä. Kiloinen™-ryhmän ohjaajana toimii aina laillistettu ravitsemusterapeutti, joka on terveydenhuollon ammattilainen. Kiloisen virtuaalisena alustana toimii Teams, joka on tuttu ja helppokäyttöinen ryhmätoimintaan soveltuva alusta. 

Jos työyhteisöstäsi löytyy 10-20 kevyemmästä ja terveellisemmästä elämästä toivovaa, niin kannattaa olla yhteydessä. Tuomme työntekijöille innostavan asiantuntevan ohjaajan joka toinen viikko, sekä muutosta tukevan kirjallisen materiaalin. Virtuaalinen valmennus kestää 6 kk.

Ota yhteyttä! Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään henkilöstöllesi turvallisen tien hyvinvointiin. Täytä alla oleva kaavake niin olemme yhteydessä! Voit myös soittaa Edeventin lääketieteelliselle johtajalle André Heikiukselle numeroon 040 4877717 ja kysyä lisää! 

Sähköpostilla
Tekstiviestillä

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti.