Tilaa Kiloinen terveydenhuollon yksikköönne!


Vaikka moni suomalainen toivoo apua elintapamuutokseen ja hoitoa ylipainoonsa, sitä on tarjolla aivan liian vähän. Tähän tarpeeseen kokeneet suomalaiset kliinikot, tutkijat ja terveydenhuollon ammattilaiset ovat kehittäneet Kiloinen™ -valmennusohjelman. Asiantuntijamme tulevat lääketieteen, ravitsemustieteen, psykologian ja liikunnan aloilta, ja tämä näkyy myös intervention kokonaisvaltaisuudessa. 


Kiloinen™ on Käypä Hoito -suositusten mukainen ryhmävalmennusmuotoinen strukturoitu interventio ylipainoon ja lihavuuteen, jonka taustalla on suomalainen ravitsemus- ja elintapa-asiantuntijayhtiö Edevent Oy. Kiloinen™ -menetelmä on käytössä työterveyshuollon yksiköissä, johon Kiloinen™ tuo työntekijöiden arvostaman, innostavan ja tehokkaan tavan tukea työntekijöiden terveyttä ja työkykyä. Kiloinen™ on myös osa sote-reformin valinnanvapauskokeilua Kiuruvedellä Pohjois-Savossa osana Kunnanlääkärien toimintaa. 


Kiloinen™ on kehitetty suomalaisen terveydenhuollon tarpeisiin, ja tarjoamme valmiin Kiloinen™ -mallin myös teidän sote- tai työterveyshuollon yksikköönne. Kiloinen™-konsepti toimitetaan avaimet käteen periaatteella, sisältäen Kiloinen -perehdytetyn laillistetun ravitsemusterapeutin palvelut.


Ota yhteyttä - vastaamme mielellään kysymyksiin! 


André Heikius, lääketieteellinen johtaja (intervention sisältö, hoitoon ohjaus). Puh 040 487 7717 / andre.heikius(at)edevent.fi 

Fia Saaristo, liiketoimintajohtaja (tilaukset, tarjoukset, sopimukset). Puh 040 648 1161 / fia.saaristo(at)edevent.fi 


Sähköpostilla
Tekstiviestillä

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti.