Tilaa virtuaalinen Kiloinen-ryhmäinterventio terveydenhuollon yksikköönne!

Vaikka moni suomalainen toivoo apua elintapamuutokseen ja hoitoa ylipainoonsa, sitä on tarjolla aivan liian vähän. Tähän tarpeeseen kokeneet suomalaiset kliinikot, tutkijat ja terveydenhuollon ammattilaiset ovat kehittäneet Kiloinen™ -valmennusohjelman. Asiantuntijamme tulevat lääketieteen, ravitsemustieteen, psykologian ja liikunnan aloilta, ja tämä näkyy myös intervention kokonaisvaltaisuudessa. Kiloisen virtuaalisena alustana toimii Teams, joka on terveydenhuollossa tuttu ja helppokäyttöinen ryhmätoimintaan soveltuva alusta.

Kiloinen™ on Käypä Hoito -suositusten mukainen ryhmämuotoinen strukturoitu interventio ylipainoon ja lihavuuteen, jonka taustalla on suomalainen ravitsemus- ja elintapa-asiantuntijayhtiö Edevent Oy. Kiloinen™ -menetelmää on käytetty jo vuosia työterveyshuollon yksiköissä, johon Kiloinen™ tuo työntekijöiden arvostaman, innostavan ja tehokkaan tavan tukea työntekijöiden terveyttä ja työkykyä. Kiloinen™ -valmennusta on käytetty mm Kiuruvedellä Pohjois-Savossa osana perusterveydenhuollon tarjontaa.  

Kiloinen™ on kehitetty suomalaisen terveydenhuollon tarpeisiin, ja tarjoamme valmiin virtuaalisen Kiloinen™ -mallin myös teidän sote- tai työterveyshuollon yksikköönne. Kiloinen™-konsepti toimitetaan avaimet käteen periaatteella, sisältäen Kiloinen -perehdytetyn laillistetun ravitsemusterapeutin palvelut.

Ota yhteyttä - vastaamme mielellään kysymyksiin! 

André Heikius, lääketieteellinen johtaja (intervention sisältö, hoitoon ohjaus). Puh 040 487 7717 / andre.heikius(at)edevent.fi 

 

Sähköpostilla
Tekstiviestillä

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti.