Liikkuva Kiloinen -valmennus

 

ILMOITTAUDU TÄÄLTÄ!

 

Kenelle Liikkuva Kiloinen -etävalmennus sopii?

Liikkuva Kiloinen -etävalmennus on sinulle, joka kaipaat avaimia oikeanoppiseen ja kehittävään liikuntaan, sekä haluat samalla tukea painonpudotukseen elintapamuutoksen kautta.

 

Liikkuva Kiloinen -valmennus on terveydenhuollon ja painonhallinnan huippuasiantuntijoiden kehittämä. Valmennuksen avulla saat kokonaisvaltaisen tuen tuki- ja liikuntaelimistön vahvistamiselle ja hyvän alun pysyvälle painonpudotukselle.

 

Mitä Liikkuva Kiloinen -etävalmennukseen kuuluu?

Liikkuva Kiloinen -valmennus yhdistää terveyden ja hyvinvoinnin kaksi tärkeää osa-aluetta: kehon liikkuvuuden ja lihaksiston vahvistamisen VENYY-tangolla ja Kiloinen -ohjelmaan perustuvaan ravitsemus- ja elintapa-osion. Näin saat kokonaisvaltaisen tuen tuki- ja liikuntaelinten vahvistamiseksi ja hyvä alun pysyvälle painonpudotuksellesi.

 

Liikkuva Kiloinen -valmennus toteutetaan yhteistyönä Venyy:n ja Suomen Painoklinikan asiantuntijoiden sekä elintapayhtiö Edeventin välillä. 

 

6 kuukauden valmennus toteutetaan etänä. Hinta sisältää VENYY tangon & ohjematon ja 13 yhteistä valmennuskertaa huippuammattilaisten kanssa. Liikkuva Kiloinen valmennus alkaa 1.11.2022. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa oma paikkasi ajoissa! 

 

Mikä on Kiloinen™? 

Kiloinen™ on terveydenhuollon ammattilaisten ja painonhallinnan asiantuntijoiden laatima ryhmämuotoinen valmennusohjelma sinulle, joka haluat tukea ja tsemppiä painonpudotukseen, parempaan ruokavalioon ja terveempään elämään. Kiloinen-valmennuksen on kehittänyt suomalainen elintapayhtiö Edevent. 

 

Valmennuksen Kiloinen-osiossa syöt terveellisemmin ja löydät oman tavan syödä hyvin. Saat myös valmennusta parempaan palautumiseen ja motivaatiota painonpudotukseen.

 

Kiloinen -osion ohjaaja on innostava ja painonhallintaan perehtynyt laillistettu ravitsemusterapeutti. Valmennukseen on mahdollista yhdistää Suomen Painoklinikan asiantuntijoiden vastaanotot, joista saat yksilöllistä tukea painonpudotukseen ja voit hyödyntää mm. lihavuuden lääkehoitoa.

 

Liikkuva Kiloisen kuudessa (6) Kiloinen -etätapaamisissa tutustut seuraaviin painonhallinta-teemoihin innostavasti ja asiantuntevasti:

 

·      Ruoka & Ravitsemus

·      Jaksaminen & Palautuminen

·      Mieli & Motivaatio

·      Terveys

 

 

Mikä on VENYY tanko?

Kotimainen palkittu VENYY -  Passiivinen venytystanko on uudenlainen ja tehokas hyvinvoinnin työkalu. Se on turvallinen, tehokas ja lääkkeetön tapa ennaltaehkäistä ja hoitaa tuki-ja liikuntaelimistön kiputiloja. Sen lisäksi innovaatiolla voidaan vähentää istumisesta koituvaa haittaa, kohentaa ryhtiä sekä kasvattaa toimintakykyä. VENYY auttaa sinua, ikään tai taustaan katsomatta. Se löytää ongelma-alueesi ja aloittaa venytyksen sieltä, missä sille on suurin tarve.

 

Passiivisen venyttelyn aiheuttaman hermojärjestelmän aktivoitumisen kautta voidaan tutkitusti saada positiivisia muutoksia tuki- ja liikuntaelimistön terveyteen. Passiivinen venyttely – eli venyttely apuvälineen tai jonkun muun ulkoisen voiman avulla edistää myös lihaskasvua ja vaikuttaa myönteisesti lihaksen rakenteeseen.

 

VENYY lihaskuntoharjoittelu tarjoaa vaihtelua kotijumppaan! 8kg painava VENYY on monipuolinen treenikaveri, sillä tangon päässä oleva pallo mahdollistaa hyvin laajan kirjon lihaskuntoliikkeille. Vipuvarsien avulla liikkeet saadaan myös räätälöityä kaikentasoisille kuntoilijoille.

 

 

Mitä tarvitsen osallistuakseni ja voiko kuka tahansa osallistua?

Koska Liikkuva Kiloinen -on ryhmämuoitoinen etävalmennus, voit osallistua mistä päin Suomea tahansa! Tarvitset vain tietokoneen, puhelimen tai tablettitietokoneen, jossa on toimiva internetyhteys. Saat jokaisen valmennuskerran linkin sähköpostiisi etukäteen, ja klikkaamalla linkkiä avaat yhteyden valmennukseen kun ryhmätapaaminen alkaa. Ryhmän ohjaajat toivottavat sinut tervetulleeksi, ja tukevat matkaasi kohti liikuntaelimistön vahvistamista ja elintapamuutoksilla tehtyä painonpudotusta!

 

 

Milloin ryhmän etävalmennustapaamiset ovat?

Valmennustapaamisia on yhteensä 13, ja ensimmäinen tapaaminen on ti 1.11.2022 klo 18. Tämän jälkeen ryhmä kokoontuu seuraavaan 6 kuukauden aikana kuusi (6) kertaa Venyy-tankoharjoittelun merkeissä, ja kuusi (6) kertaa Kiloinen-elintapavalmennusta varten.

 

 

Miten pääsen mukaan?

Klikkaamalla tätä linkkiä pääset Venyyn verkkokauppaan, jossa varaat oman paikkasi ja ilmoittaudut sitovasti mukaan ostamalla Liikkuva Kiloinen -tuotteen. Huomioi, että paikkoja on rajoitetusti, joten varaa oma paikkasi mahdollisiman pian. 

 

Kun maksu on suoritettu, saat sähköpostiisi erillisen linkin, jolla pääset ilmoittautumaan valmennusosioon.

 

 

Voiko ryhmän aloitus siirtyä?

Mikäli ilmoittautumistilanne sitä vaatii, voimme siirtää etävalmennuksen aloitusta hieman eteenpäin. Olemme sinuun tietenkin yhteydessä hyvissä ajoin, jos näin kävisi.

 

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!